Geen producten (0)
Geen producten (0)

Epipremnum White Panther

€ 8,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8739
Omschrijving

Epipremnum White Panther

ATTENTIE: Epipremnum White Panther wordt verstuurd als plantje zoals afgebeeld op de foto. Het plantje op de foto is vergelijkbaar  met plantje wat u koopt, plantjes kunnen qua formaat en variegata van elkaar verschillen. Epipremnum White Panther is een klimplantje  Het wordt sterk afgeraden het plantje in dit jonge stadium uit haar pot te halen. Het aanraken van de lichte bladeren kan schade geven en het blad zal verkleuren. Ondanks het zorgvuldige verpakken van onze planten kan het gebeuren dat er tijdens het transport blaadjes verkleuren. Verkleuren van blaadjes hierdoor valt niet onder de garantie.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 5 tot 10 cm

Hoogte: Tot 100 - 120 cm Klimplant

Opmerkingen: Epipremnum White Panther is een zeer fraaie Epipremnum. Epipremnum White Panther heeft prachtig groen met witte bladeren met een fraaie bladvorm. Zodra de plant ouder wordt gaat dit nog beter zichtbaar worden. Epipremnum  is een klimplantje wat tegen een stok bekleed met spagnum of boomschors kan aangroeien. 

Verzorging Epipremnum  :

Epipremnum White Panther komt voornamelijk voor in de regenwouden. Epipremnum zijn klimplanten,  je ziet ze in de regenwouden dus overal klimmend langs bomen en rotsen.

De Epipremnum gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. U kunt haar dagelijks besproeien zodat de zeer korte worteltjes ook water op kunnen nemen. Epipremnum moet kunnen klimmen of ruimte hebben om te kunnen hangen, heb beste is een stok of tak te bekleden met een laagje spagnum, zo kan hij beter hechten en ook water opnemen,

De Epipremnum is niet veeleisend aan zijn standplaats. hij  vraagt een plaats met voldende daglicht, zon verdraagt deze Epipremnum niet. Zorg ervoor dat er een luchtvochtigheid is 50 / 60%. Bij een te lage of te hoge luchtvochtigheid kunnen witte delen van de plant bruin worden.  Epipremnum kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Epipremnum kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Epipremnum is gevoelig voor teveel water. Als u Epipremnum bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.