Geen producten (0)
Geen producten (0)

AANBIEDING Anthurium Crystallinum 

€ 29,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8731
Omschrijving

Anthurium Crystallinum 

Iedere Anthurium Crystallinum is verschillend, oude bladeren kunnen wat bladschade hebben. na aankomst van uw Anthurium Crystallinum raden wij het aan de plant niet te verpotten, de plant heeft een rust periode nodig van tenminste twee maanden. Verpotten direct na aankomst kan voor de plant dodelijk zijn

Blad: Bladeren behalen een lengte van 20 tot 40 cm

Hoogte: Tot 100 - 120 cm.

Opmerkingen: Anthurium Crystallinum is een zeer fraaie Anthurium, ze heeft prachtige groen met grijze bladeren.

Anthurium Crystallinum worden verstuurd als geworteld plantje zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Anthurium Crystallinum :

Anthurium komt voornamelijk voor in de regenwouden van Zuid-Amerika en Azie. 

De Anthurium Crystallinum gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Anthurium is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Anthurium kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Anthurium kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Anthurium Crystallinum kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Anthurium groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Anthurium Crystallinum is gevoelig voor teveel water. Als u Anthurium bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.

Anthurium Crystallinum is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger