Geen producten (0)
Geen producten (0)

Saxifraga Stolonifera Tricolor

€ 15,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG573
Omschrijving

Saxifraga Stolonifera Tricolor

Blad: Bladeren behalen een lengte van 5 tot 10 cm

Hoogte: 80 tot 120 cm. (Hangplant)

Opmerkingen: Saxifraga Stolonifera Tricolor is een zeer fraaie en nostalgische plant maar dan in variegata vorm. Ze heeft prachtige variegata bladeren.

Saxifraga Stolonifera Tricolor wordt als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Saxifraga Stolonifera Tricolor :

DeSaxifraga Stolonifera Tricolor gebruikt in het groeiseizoen veel water, is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. De plant mag niet met zijn voeten in het water staan (natte voeten) dan kan er wortelrot optreden. 

De Saxifraga Stolonifera Tricolor" is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Saxifrga kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. saxifraga kan geen temperaturen verdragen onder de 10 graden.

Saxifraga Stolonifera Tricolor", kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Saxifraga Stolonifera Tricolor", groeit vrij snel, net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in het jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

Saxifraga Stolonifera Tricolor" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger bekend van radio en TV

Ook interessant

€ 9,95