Geen producten (0)
Geen producten (0)

Syngonium Erythrophyllum

€ 12,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8688
Omschrijving

Syngonium Erythrophyllum "Llano Carti RD" 

Blad: Bladeren behalen een lengte van 10 tot 15 cm

Hoogte: 60  tot aan  80 cm (klimplant)

Opmerkingen:  Syngonium Erythrophyllum Llano Carti RD" is een zeer fraaie Syngonium. Ze heeft prachtige donker groene bladeren met een rode onderkant. Een lust voor het oog.

Syngonium Erythrophyllum" wordt  geleverd als gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen, wij gebruiken biologische bestrijding doormiddel van nuttige insecten die de schadelijke uitschakelen. Ondank het zorgvuldig controleren kan er een insect meereizen in de verpakking, deze zijn volkomen onschadelijk en dragen bij aan een beter en gezond milieu. Wij verpakken onze planten uitsluitend in gerecycled papier en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken. Zodra dit van toepassing is staat dit vermeld op de homepage.

Verzorging Syngonium Erythrophyllum" :

De Syngonium gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Syngonium is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Syngonium kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Syngonium Erythrophyllum" kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Syngonium Erythrophyllum is gevoelig voor teveel water. Als u Syngonium Macrophyllum  bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Syngonium Erythrophyllum"  is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.