Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hoya "Rosita"

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8687
Omschrijving

Hoya "Rosita" Wayetii x Tsangii

Blad: Bladeren behalen een lengte van 7 tot 10 cm

Hoogte: 50  tot aan  70 cm. (klimplant) 

Opmerkingen: Hoya "Rosita" is een zeer fraaie Hoya. ze heeft prachtige roze gekleurde bladeren. Een lust voor het oog. Deze Hoya wordt verkocht als gewortelde cocos plug plantjes die recent zijn opgepot. Wij adviseren de plant niet te veropotten en minimaal drie maanden in de pot te laten staan.

Verzendtijden kunnen door drukte en weersinvloeden afwijken.

Hoya Hoya "Rosita"  :

De Hoya "Rosita" houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Hoya "Rosita"" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Hoya kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Hoya "Rosita" kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Hoya "Rosita is gevoelig voor teveel water. Als u Hoya bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Hoya "Rosita"" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.