Geen producten (0)
Geen producten (0)

Callisia Fragans Variegata

€ 16,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG568
Omschrijving

Callisia Fragans Variegata

Blad: Bladeren behalen een lengte van 25 tot 35 cm

Hoogte: Tot 100 - 120 cm.

Opmerkingen:Callisia Fragans Variegata is een zeer fraaie Callisia die bijna niet te verkrijgen is.. Ze heeft prachtige groene variegata bladeren met een hele bijzondere groeivorm.

Callisia Fragans Variegata" wordt verstuurd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Callisia Fragans Variegata :

De Callisia gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Callisia Fragans Variegata is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet in het zonlicht wordt geplaatst. callisia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Callisia kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Callisia Fragans Variegata" kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Callisia Fragans Variegata groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Callisia Fragans Variegata is gevoelig voor teveel water. Als u Callisia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Callisia Fragans Variegata is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs 

Ook interessant

€ 9,95