Geen producten (0)
Geen producten (0)

AANBIEDING Rhaphidophora Decursiva

€ 16,95 € 13,56 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8629
Omschrijving

Rhaphidophora Decursiva

Blad: Bladeren behalen een lengte van 20 tot 40 cm

Hoogte: Tot 100 - 120 cm Klimplant

Opmerkingen: Rhaphidophora Decursiva" is een zeer fraaie Rhaphidophora die bijna niet te verkrijgen is Rhaphidophora Decursiva" heeft prachtig groene bladeren met gaten. RhaphidophoraDecursiva is een klimplant wat tegen een stok bekleed met spagnum of boomschors kan aangroeien. 

Verzorging Rhaphidophora Decursiva" :

Rhaphidophora Decursiva" komt voornamelijk voor in de regenwouden. Rhaphidophora zijn  klimplanten,  je ziet ze in de regenwouden dus overal klimmend langs bomen en rotsen.

De Rhaphidophora Decursiva" gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. U kunt haar dagelijks besproeien zodat de zeer korte worteltjes ook water op kunnen nemen. Rhaphidophora Decursiva moet kunnen klimmen, heb beste is een stok of tak te bekleden met een laagje spagnum, zo kan hij beter hechten en ook water opnemen,

De Rhaphidophora Decursiva" is veeleisend aan zijn standplaats. hij  vraagt een plaats met voldende daglicht, zon verdraagt deze Rhaphidophora niet. Zorg ervoor dat er een hoge luchtvochtigheid van minimaal 70% is dag en nacht. Rhaphidophora Decursiva kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Rhaphidophora Decursiva kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Rhaphidophora is gevoelig voor teveel water. Als u Rhaphidophora bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.

Rhaphidophora Decursiva" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs