Geen producten (0)
Geen producten (0)

AANBIEDING Pteris Cretica Albolineata "Make Upz"

€ 11,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8587
Omschrijving

Pteris Cretica Albolineata "Make Upz"

Blad: Bladeren behalen een lengte van 3 tot 5cm

Hoogte: 20  tot aan  40 cm 

Opmerkingen: Pteris Cretica Albolineata "Make Upz" is een zeer fraaie Pteris ze heeft prachtige rood /roze  bladeren. Een lust voor het oog.

Pteris Cretica Albolineata "Make Upz" wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken. 

Verzorging Pteris Cretica Albolineata "Make Upz"" :

De Pteris Cretica Albolineata "Make Upz"" gebruikt veel water, het is belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Pteris Cretica Albolineata "Make Upz" is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct het felle zonlicht wordt geplaatst. Coniogramm kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Pteris Cretica Albolineata "Make Upz" kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Pteris Cretica Albolineata "Make Upz"" is gevoelig voor natte voeten ( een laagje water in de pot) water. Als u Coniogramme bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij met zijn voeten in het water staat. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Pteris Cretica Albolineata "Make Upz" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.

Ook interessant

€ 5,56 € 6,95