Geen producten (0)
Geen producten (0)

Scilla Pauciflora

€ 11,95 € 8,37 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8584
Omschrijving

Scilla Pauciflora

Blad: Bladeren behalen een lengte van 5 tot 10 cm

Hoogte: 10  tot aan 20 cm 

Opmerkingen: Scilla Pauciflora is een zeer fraaie caudex plant.Een lust voor het oog.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Scilla Pauciflora :

De Scilla Pauciflora houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortel / caudex rot optreden. 

De Scilla Pauciflora is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de zon.Scilla kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Scilla Pauciflora" kan in de zomermaanden eens in de twee maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Scilla is gevoelig voor teveel water. Als uw Scilla Pauciflora" bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen. De plant kan eide seizoen in rust gaan en zal het volgende voorjaar weer opnieuw uitlopen. Tijdens de rust periode geeft u bijna tot geen water.

Scilla Pauciflora" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.