Geen producten (0)
Geen producten (0)

AANBIEDING Dieffenbachia "Crocodile"

€ 34,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8581
Omschrijving

Dieffenbachia "Crocodile"

Blad: Bladeren behalen een lengte van 25 tot 35 cm

Hoogte: 100 - 150 cm.

Opmerkingen: Dieffenbachia "Crocodile" is een zeer fraaie Dieffenbachia die bijna niet te vinden is. ze heeft prachtige donker groene bladeren met fel groene vlekken. De onderkant van haar bladeren zijn op de nerf gekarteld. Een lust voor het oog.

Dieffenbachia "Crocodile"  wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Dieffenbachia "Crocodile" :

De Dieffenbachia "Crocodile" gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De  Dieffenbachia is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Dieffenbachia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst, pas op met zon.

Dieffenbachia "Crocodile  kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Dieffenbachia "Reflector is gevoelig voor teveel water. Als u  Dieffenbachia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Dieffenbachia "Crocodile"  is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.

Ook interessant

€ 5,56 € 6,95