Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hoya Wayetii Variegata Large

€ 19,95 € 15,96 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8577
Omschrijving

Hoya Wayetii Variegata Large

Hoogte: 50 tot aan 70 cm. (klimplant) 

Opmerkingen: Hoya Wayetii Variegata is een zeer fraaie en bijzondere Hoya. Ze heeft prachtige groene variegata bladeren met een bruin / rode rand. Deze Hoya wordt verkocht als een gewortelde plant. Wij adviseren de plant niet te verpotten en minimaal drie maanden in de pot te laten staan.

Verzendtijden kunnen door drukte en weersinvloeden afwijken.

Hoya Wayetii Variegata :

De Hoya Wayetii Variegata houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet versteend en licht vochtig blijft. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

Hoya Wayetii kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Hoya Wayetii is gevoelig voor teveel water. Als uw Hoya bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Nelumbogarden verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier en/of een vanuit gerecycled plastic vervaardigde blister. Het is mogelijk dat er aarde uit de pot valt of een blad breekt tijdens transport. We kunnen deze twee punten niet garanderen. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier/verpakking. Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Hoya Wayetii Variegata is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.

Ook interessant

€ 5,56 € 6,95