Geen producten (0)
Geen producten (0)

Streptocarpus Pretty Turtle

€ 12,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8570
Omschrijving

Streptocarpus Pretty Turtle

Blad: Bladeren behalen een lengte van 10 tot 20 cm

Hoogte: Tot 10 - 30 cm.

Opmerkingen: Streptocarpus Pretty Turtle is een fraaie kamerplant of in de zomer op het terras. Streptocarpus komt van oorsprong voor in vochtige warme en bosrijke gebieden. Hij blijft klein van formaat maar is met zijn kleuren een ware blikvanger. Het is een makkelijke kamer plant die op een lichte zonigge standplaats dient te worden geplaatst. Houdt hiernaast de grond licht vochtig en je hebt lang plezier van deze prachtige Streptocarpus.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Verzorging Streptocarpus Pretty Turtle :

De grond rondom de Streptocarpus Pretty Turtle dient ten alle tijden vochtig te zijn. Let op dat er onderop de plantenbak geen laagje water staat, de zogenaamde natte voeten. Water dat zich buiten bereik van de wortels bevindt kan gaan rotten, deze rot kan vervolgens doortrekken in de plant en deze wortelrot bezorgen.

Wij raden het af om een Streptocarpus Pretty Turtle te sproeien. Aangezien de plant op een zonnige plek staat kunnen de waterdruppels op de  bladeren werken als een vergrootglas en verbranding veroorzaken.

Plaats de Streptocarpus Pretty Turtle op een zonnig plekje in de huiskamer of op het terras, deze Streptocarpus verdraagt geen temperaturen beneden de 10 graden.

Verpotten van een Streptocarpus kan je het beste doen direct na de aanschaf of in het voorjaar. In het voorjaar is de plant in zijn ontwikkeling en zullen eventuele beschadigingen aan de wortels sneller herstellen. Gebruik voor het verpotten een sierpot minimaal vijftien procent groter dan de originele plantenbak. Verpot de Streptocarpus met universele potgrond.

Bemsesten van een Streptocarpus is noodzakelijk om zijn sierwaarde te behouden, gebruik hiervoor een groene kamerplanten voeding. Wij raden aan de dosering aan de achterzijde van de verpakking te halveren voor een optimaal effect.

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.