Geen producten (0)
Geen producten (0)

Philodendron White Wizard Babyplant

€ 12,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8558
Omschrijving

Philodendron White Wizard Babyplant

BABYPLANTEN KUNNEN NIET IN COMBINATIE WORDEN GEKOCHT MET PLANTEN UIT DE ANDERE RUBRIEKEN PLANTEN. BABYPLANTEN WORDEN BINNEN 5 WERKDAGEN VERZONDEN EN VALLEN BUITEN HET LEVERSCHEMA ZOALS STAAT AANGEGEVEN OP DE HOMEPAGE. 

ALS U BABYPLANTEN BESTELT IN COMBINATIE MET ANDERE PLANTEN IS HET LEVERSCHEMA ZOALS AANGEGEVEN OP DE HOMEPAGE VAN TOEPASSING.

Opmerkingen: Philodendron White Wizard is een zeer fraaie Philodendron, ze heeft prachtige groene bladeren met witte vlekken en strepen.

Deze PPhilodendron White Wizard" wordt geleverd als plugplant. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is verschillend / planten kunnen onderling verschillen van elkaar. Iedere plant is verschillend in variegatie en vorm.

Nelumbogarden verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier en/of een vanuit gerecycled materiaal vervaardigde blister. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier/verpakking.

Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. 

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen. Wij verpakken onze planten uitsluitend in gerecycled materiaal en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

 

Ook interessant

€ 5,56 € 6,95