Geen producten (0)
Geen producten (0)

Dioscorea Bulbifera Small Size

€ 18,95 € 15,16 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8532
Omschrijving

Dioscorea Bulbifera Small Size

Opmerkingen: Dioscorea Bulbifera is een zeer fraaie caudex plant. De uitlopers met bladeren die uit de caudex / knol groeien kunnen zeer lang  worden voordat ze in de winter afsterven. 

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Verzorging Dioscorea Bulbifera :

De Dioscorea Bulbifera houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortel / caudex rot optreden. 
De Dioscorea Bulbifera houdt van indirect licht en een warme standplaats. Dioscorea kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 
Dioscorea Bulbifera kan in de zomermaanden eens in de twee maanden bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Dioscorea Bulbifera is gevoelig voor teveel water. Als uw Dioscorea bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen. De plant kan einde seizoen in rust gaan en zal het volgende voorjaar weer opnieuw uitlopen. Tijdens de rust periode geeft u bijna tot geen water.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen. Wij verpakken onze planten in gerecycled materiaal en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Dioscorea Bulbifera is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.

Ook interessant

€ 5,56 € 6,95