Geen producten (0)
Geen producten (0)

Echeveria Rainbow

€ 14,95 € 11,96 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8522
Omschrijving

Echeveria Rainbow

Blad: Bladeren behalen een lengte van 5 tot 10 cm.

Hoogte: 10  tot aan  15 cm. 

Opmerkingen: Echeveria Rainbow is een zeer bijzondere Echeveria. Ze heeft prachtige variegata bladeren met roze strepen. Een zeer fraaie en bijzonder plantje.

Echeveria Rainbow wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Echeveria Rainbow :

De Echeveria "Rainbow" houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Echeveria "Rainbow" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Adromischus kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Echeveria "Rainbow" kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Echeveria  is gevoelig voor teveel water. Als u Echeveria "Rainbow"" bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Echeveria "Rainbow"" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.

Ook interessant

€ 5,56 € 6,95