Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hoya Macgillivrayi

€ 18,95 € 15,16 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8513
Omschrijving

Hoya Macgillivrayi

Door de grote drukte is het toevoegen van planten aan bestaande orders niet mogelijk. Wij verzenden onze planten, indien nodig met een gratis heat-pack.

Planten kunnen onderling van elkaar verschillen, iedere plant is uniek,

Hoogte: 50  tot aan  70 cm. (klimplant) 

Opmerkingen Hoya Macgillivrayi is een zeer fraaie en bijzondere Hoya. ze heeft prachtige groene bladeren. Deze Hoya wordt verkocht als een gewortelde plant. Wij adviseren de plant niet te verpotten en minimaal drie maanden in de pot te laten staan.

Deze soort vraagt een speciale verzorging en is alleen geschik voor de ervaren Hoya verzamelaar met veel ervaring. Deze planten zijn opgegroeid in een luchtvochtigheid van 70-80% Bij drogere lucht zal de plant mogelijk gaan ruien / bladeren verliezen ter aanpassing in zijn nieuwe omgeving. De plant zal zich hier van hestellen. 

Verzendtijden kunnen door drukte en weersinvloeden afwijken.

Hoya Macgillivrayi :

De Hoya Macgillivrayi houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

Hoya Macgillivrayi kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Hoya Macgillivrayi is gevoelig voor teveel water. Als u Hoya bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Hoya Macgillivrayi is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.

Ook interessant

€ 5,56 € 6,95