Geen producten (0)
Geen producten (0)

Summer Sale Philodendron Atabapoense en Philodendron Billietiae Deal

€ 29,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8506
Omschrijving

Philodendron Atabapoense en Philodendron Billietiae Deal

Deze Deal bevat 2 Philodendron die nu als pakket voor een zeer voordelige prijs worden aangeboden, deze deal is beperkt verkrijgbaar.

De Philodendron Atabapoense en Philodendron Billietiae Deal bestaat uit:

1 x Philodendron Atabapoense

1 x Philodendron Billietiae

Philodendron worden verstuurd als gewortelde plantjes zoals afgebeeld op de foto, er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is verschillend, planten kunnen onderling van elkaar verschillen. Wij adviseren u deze na aankomst niet te verpotten en minimaal een rust periode van twee maanden te geven. 

Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Nelumbogarden verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier en/of een vanuit gerecycled materiaal vervaardigde blister. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier/verpakking.

Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. 

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen. Wij verpakken onze planten uitsluitend in gerecycled materiaal en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

 

Ook interessant

€ 5,56 € 6,95