Geen producten (0)
Geen producten (0)

Ctenanthe Lubbersiana Golden Mosaic

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8476
Omschrijving

Ctenanthe Lubbersiana Golden Mosaic

Blad: Bladeren behalen een lengte van 15 tot 25 cm

Hoogte: 60 tot aan 80 cm 

Opmerkingen: Ctenanthe Lubbersiana Golden Mosaic is een zeer fraaie Ctenanthe. Ze heeft prachtige variegata bladeren. Een lust voor het oog.

Ctenanthe Lubbersiana Golden Mosaic wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken. 

Verzorging Ctenanthe Lubbersiana Golden Mosaic :

De Ctenanthe Lubbersiana Golden Mosaic gebruikt veel water, het is belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Ctenanthe Lubbersiana Golden Mosaic niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Calathea kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Ctenanthe Lubbersiana Golden Mosaic  kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Ctenanthe Lubbersiana Golden Mosaic is gevoelig voor natte voeten ( een laagje water in de pot) water. Als u Calathea  bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij met zijn voeten in het water staat. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Ctenanthe Lubbersiana Golden Mosaic is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.