Geen producten (0)
Geen producten (0)

Solanum Evolvulifolium

€ 14,95 € 11,96 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8462
Omschrijving

Solanum Evolvulifolium 5 cm pot

Blad: Bladeren behalen een lengte van 1 tot 2 cm

Hoogte: Klimplant

Opmerkingen: Solanum Evolvulifolium is een zeer fraaie Solanum, ze heeft prachtige bladeren Een lust voor het oog. Solanum Evolvulifolium wordt verstuurd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Planten kunnen onderling van elkaar verschillen. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Solanum Evolvulifolium:

De Solanum Evolvulifolium gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Solanum Evolvulifolium is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. 

Solanum Evolvulifolium kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Solanum Evolvulifolium is gevoelig voor teveel water. Als uw Solanum Evolvulifolium bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen. Wij verpakken onze planten in gerecycled materiaal en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Solanum Evolvulifolium is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.

Ook interessant

€ 5,56 € 6,95