Geen producten (0)
Geen producten (0)

Syngonium pakket deal

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8445
Omschrijving

Syngonium pakket deal

Deze Syngonium Pakket aanbieding bevat 3 Syngonium planten die nu als pakket voor een zeer voordelige prijs worden aangeboden.

De Syngonium pakket deal bestaat uit:

1 x Syngonium Batik 
1 x Syngonium Southern Star
1 x Syngonium Syngonium Fairy Wings / Elf

Totaal €32,85 nu voor de speciale tijdelijke prijs van €14,95

De Syngonium pakket deal wordt geleverd vergelijkbaar zoals afgebeeld op de foto. Wij adviseren u deze na aankomst niet te verpotten en minimaal een rust periode van twee maanden te geven. Verpotten in dit stadium van de plant kan dodelijk zijn.

Verzorging Syngonium  :

De Syngonium houdt van regelmatig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet nat aanvoelt.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant gaan verrotten. De Syngonium is niet veeleisend aan zijn standplaats, zolang hij maar niet in de zon wordt geplaatst.

Syngonium kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. Syngonium is gevoelig voor teveel water.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen. Wij verpakken onze planten uitsluitend in gerecycled materiaal en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Ook interessant

€ 5,56 € 6,95