Geen producten (0)
Geen producten (0)

Dischidia Ovata "Melon"

€ 8,95 € 7,16 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8327
Omschrijving

Dischidia Ovata "Melon"

Blad: Bladeren behalen een lengte van 3 tot 5 cm

Hoogte: 50  tot aan  70 cm (klimplant) 

Opmerkingen: Dischidia Ovata "Melon" is een zeer fraaie Dischidia. ze heeft groene getekende bladeren. haar bladere doen denken aan kleine watermeloenen. Een lust voor het oog.

Dischidia Ovata "Melon" wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Dischidia Ovata "Melon"  :

De Dischidia Ovata "Melon houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Dischidia Ovata "Melon is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Dischidia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Dischidia Ovata "Melon kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Dischidia Ovata "Melon  is gevoelig voor teveel water. Als u Dischidia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Dischidia Ovata "Melon" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.

Ook interessant

€ 5,56 € 6,95