Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hoya Incrassata Albomarginata

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8314
Omschrijving

Hoya Incrassata Albomarginata

Door de grote drukte is het toevoegen van planten aan bestaande orders niet mogelijk. Wij verzenden onze planten, indien nodig met een gratis heat-pack.

Planten kunnen onderling van elkaar verschillen, iedere plant heeft bonte bladeren, door het seizoen kan een plant tijdelijk meer groene bladeren aanmaken.

Hoogte: 50  tot aan  70 cm. (klimplant) 

OpmerkingenHoya Incrassata Albomarginata is een zeer fraaie en bijzondere Hoya. ze heeft prachtige groene bladeren met witte vlekken en strepen. Deze Hoya wordt verkocht als een gewortelde stek plant. Wij adviseren de plant niet te verpotten en minimaal drie maanden in de pot te laten staan.

Deze soort vraagt een speciale verzorging en is alleen geschik voor de ervaren Hoya verzamelaar met veel ervaring. Deze planten zijn opgegroeid in een luchtvochtigheid van 70-80% Bij drogere lucht zal de plant mogelijk eerst gaan ruien / bladeren verliezen ter aanpassing. De plant zal zich hier van hestellen. 

Verzendtijden kunnen door drukte en weersinvloeden afwijken.

Hoya Incrassata Albomarginata :

De Hoya Incrassata Albomarginata houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

Hoya Incrassata Albomarginata" kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Hoya Incrassata Albomarginata is gevoelig voor teveel water. Als u Hoya bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Hoya Incrassata Albomarginata is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.