Geen producten (0)
Geen producten (0)

Peperomia Caperata "Green Bubble"

€ 8,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8302
Omschrijving

Peperomia Caperata "Green Bubble"

Blad: Bladeren behalen een lengte van 3 tot 5 cm.

Hoogte: 20  tot aan 40 cm.

Opmerkingen: Peperomia Caperata "Green Bubble is een zeer fraaie Peperomia. ze heeft  zeer fraaie groene  bladeren met diepe nerven. Een lust voor het oog.

Peperomia Caperata "Green Bubble" wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Peperomia Caperata "Green Bubble"  :

De Peperomia Caperata "Green Bubble" houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Peperomia Caperata "Green Bubble" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Peperomia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Peperomia Caperata "Green Bubble"" kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Peperomia Caperata "Green Bubble"" is gevoelig voor teveel water. Als u Peperomia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Peperomia Caperata "Green Bubble" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.