Geen producten (0)
Geen producten (0)

Epipremnum pinnatum Hicolor

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8294-1
Omschrijving

Epipremnum pinnatum Hicolor

Epipremnum pinnatum Hicolor wordtverstuurd als plantje zoals afgebeeld op de foto. Het plantje op de foto is vergelijkbaar met plantje wat u koopt. Epipremnum pinnatum Hicolor is een klimplantje. Het wordt sterk afgeraden het plantje in dit jonge stadium uit haar pot te halen. Het aanraken van de lichte bladdelen kan schade geven en het blad kan daardoor verkleuren. 

Blad: Bladeren behalen een lengte van 5 tot 10 cm

Hoogte: Tot 100 - 120 cm, klimplant

Opmerkingen: Epipremnum pinnatum Hicolor is een zeer fraaie Epipremnum. Epipremnum pinnatum Hicolor heeft prachtig groene bladeren met een groene variegatie. Epipremnum pinnatum Hicolor is een klimplantje wat tegen een stok bekleed met spagnum of boomschors kan aangroeien. 

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Nelumbogarden verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier en/of een vanuit gerecycled materiaal vervaardigde blister. Het is mogelijk dat er aarde uit de pot valt of een blad breekt tijdens transport. We kunnen deze twee punten niet garanderen. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier/verpakking.

Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. 

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Verzorging Epipremnum pinnatum Hicolor :

Epipremnum komt voornamelijk voor in de regenwouden. Epipremnum zijn klimplanten, je ziet ze in de regenwouden dus overal klimmend langs bomen en rotsen.

De Epipremnum gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. U kunt haar dagelijks besproeien zodat de zeer korte worteltjes ook water op kunnen nemen. Epipremnum moet kunnen klimmen of ruimte hebben om te kunnen hangen, heb beste is een stok of tak te bekleden met een laagje spagnum, zo kan hij beter hechten en ook water opnemen.

De Epipremnum is niet veeleisend aan zijn standplaats. Hij vraagt een plaats met voldoende daglicht, zon verdraagt deze Epipremnum niet. Zorg ervoor dat er een luchtvochtigheid 50 / 60% is. Bij een te lage of te hoge luchtvochtigheid kunnen witte delen van de plant bruin worden. Epipremnum kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Epipremnum pinnatum Hicolor kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Epipremnum is gevoelig voor teveel water. Als uw Epipremnum bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.

Epipremnum pinnatum Hicolor is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs