Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hoya Carnosa "Oval"

€ 24,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG536
Omschrijving

Hoya Carnosa "Oval"

Blad: Bladeren behalen een lengte van 5 tot 10 cm

Hoogte: 50  tot aan  70 cm.

Opmerkingen: Hoya Carnosa "Oval" is een zeer fraaie Hoya. ze heeft prachtige grijs / groene bladeren met zilveren vlekken / stippen. Een lust voor het oog.

Hoya Carnosa "Oval" wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Hoya Carnosa "Oval"  :

De Hoya Carnosa "Oval houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Hoya Carnosa "Oval" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Hoya kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Hoya Carnosa "Oval  kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Hoya Carnosa "Oval  is gevoelig voor teveel water. Als u Hoya bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Hoya Carnosa "Oval is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.