Geen producten (0)
Geen producten (0)

AANBIEDING 3 x Pink Princess Plant

€ 19,95 € 15,96 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8274
Omschrijving

AANBIEDING 3 x Pink Princess Plant

Deze aanbieding bevat 3 x Pink Princess  planten die nu als pakket voor een zeer voordelige prijs worden aangeboden, deze deal is beperkt en slechts tijdelijk verkrijgbaar.

Totaal €44,85 nu voor de speciale tijdelijk prijs van €19,95

AANBIEDING 3 x Pink Princess Plant wordt geleverd als planten zoals afgebeeld op de foto. Iedere Pink Princess is verschillend in variegatie. Een Roze plant kan bij nieuwe bladvorming bruin worden en een bruine kan roze bladeren geven. Wij adviseren u deze na aankomst niet te verpotten en minimaal een rust periode van twee maanden te geven. Verpotten in dit stadium van de plant kan dodelijk zijn.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen, wij gebruiken biologische bestrijding doormiddel van nuttige insecten die de schadelijke uitschakelen. Ondanks het zorgvuldig controleren kan er een insect meereizen in de verpakking, deze zijn volkomen onschadelijk en dragen bij aan een beter en gezond milieu. Wij verpakken onze planten uitsluitend in gerecycled materiaal en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.