Geen producten (0)
Geen producten (0)

AANBIEDING Schismatoglottis Pakket Deals

€ 24,95 € 19,96 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8251-1
Omschrijving

Schismatoglottis Pakket Deals: 

Deze Pakket Deal bevat 3 Schismatoglottis planten die nu als pakket voor een zeer voordelige prijs worden aangeboden, deze deal is beperkt verkrijgbaar.

De Schismatoglottis Pakket Deal bestaat uit:

1 x Schismatoglottis sp. longispatha 'Sarawak' € 12,95
1 x Schismatoglottis sp. Ex Thailand € 14,95
1 x Schismatoglottis Motleyana € 14,95

Totaal  €42,85 nu voor de speciale tijdelijke prijs van €24,95

Het Schismatoglottis Pakket Deal wordt geleverd als gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Wij adviseren u deze na aankomst niet te verpotten en minimaal een rust periode van twee maanden te geven. Verpotten in dit stadium van de plant kan dodelijk zijn.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen, wij gebruiken biologische bestrijding doormiddel van nuttige insecten die de schadelijke uitschakelen. Ondanks het zorgvuldig controleren kan er een insect meereizen in de verpakking, deze zijn volkomen onschadelijk en dragen bij aan een beter en gezond milieu. Wij verpakken onze planten uitsluitend in gerecycled materiaal en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen, wij gebruiken biologische bestrijding doormiddel van nuttige insecten die de schadelijke uitschakelen. Ondank het zorgvuldig controleren kan er een insect meereizen in de verpakking, deze zijn volkomen onschadelijk en dragen bij aan een beter en gezond milieu. Wij verpakken onze planten uitsluitend in gerecycled papier en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Verzorging Schismatoglottis:

De Schismatoglottis houdt van regelmatig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet nat aanvoelt.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant gaan verrotten. De Schismatoglottis is niet veeleisend aan zijn standplaats, zolang hij maar niet in de zon wordt geplaatst.

Schismatoglottis kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen.  Syngonium is gevoelig voor teveel water.