Geen producten (0)
Geen producten (0)

Calathea "Triostar"

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG530
Omschrijving

Calathea "Triostar"

Blad: Bladeren behalen een lengte van 25 tot 35cm

Hoogte: 50  tot aan  70 cm.

Opmerkingen: Calathea "Triostar" is een zeer fraaie Calathea. ze heeft prachtige bladeren in verschillende kleuren. Een lust voor het oog.

Calathea "Triostar" wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Calathea "Triostar" :

De Calathea "Triostar" weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Calathea is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Calathea kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Calathea "Triostar kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Calathea "Triostar is gevoelig voor teveel water. Als u Calathea bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Calathea "Triostar is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.