Geen producten (0)
Geen producten (0)

Syngonium Podophyllum "Trileaf Wonder"

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG529
Omschrijving

Syngonium Podophyllum "Trileaf Wonder"

Blad: Bladeren behalen een lengte van 25 tot 35cm

Hoogte: 60  tot aan  80 cm.

Opmerkingen: Syngonium Podophyllum "Trileaf Wonder" is een zeer fraaie Syngonium. ze heeft prachtige donker groene bladeren. Een lust voor het oog.

Syngonium Podophyllum "Trileaf Wonder" wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Syngonium Podophyllum "Trileaf Wonder :

De Syngonium gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Syngonium is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Syngonium kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Syngonium Podophyllum "Trileaf Wonder" kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Syngonium Podophyllum "Trileaf Wonder" is gevoelig voor teveel water. Als u Syngonium Macrophyllum  bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Syngonium Podophyllum "Trileaf Wonder  is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.