Geen producten (0)
Geen producten (0)

Begonia Chlorosticta red

€ 39,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8210
Omschrijving

Begonia Chlorosticta red

Opmerkingen: Begonia Chlorosticta red is een fraaie kamerplant of in de zomer op het terras. Begonia Chlorosticta red heeft fraaie bladeren met een hele bijzondere kleur. 

Blad: Bladeren behalen een lengte van 10 tot 20 cm

Hoogte: Tot 15 - 25 cm.

Verzorging:

De grond rondom de Begonia Cleopatrae dient ten alle tijden vochtig te zijn. Let op dat er onderop de plantenbak geen laagje water staat, de zogenaamde natte voeten. Water dat zich buiten bereik van de wortels bevindt kan gaan rotten, deze rot kan vervolgens doortrekken in de plant en deze wortelrot bezorgen.

Verpotten van een Begonia kan je het beste doen direct na de aanschaf of in het voorjaar. In het voorjaar is de plant in zijn ontwikkeling en zullen eventuele beschadigingen aan de wortels sneller herstellen. Gebruik voor het verpotten een sierpot minimaal vijftien procent groter dan de originele plantenbak. Verpot de Begonia met universele potgrond.

Bemesten van een Begonia is noodzakelijk om zijn sierwaarde te behouden, gebruik hiervoor een groene kamerplanten voeding. Wij raden aan de dosering aan de achterzijde van de verpakking te halveren voor een optimaal effect.

Begonia Chlorosticta red is speciaal uitgekozen door Matthijs Hazeleger voor Nelumbogarden speciale planten.