Geen producten (0)
Geen producten (0)

Syngonium Southern Star Medium Size

€ 14,95 € 10,47 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8148
Omschrijving

Syngonium Southern Star Medium Size 15 cm pot

Hoogte: 30 tot 40 cm.

Opmerkingen:Syngonium Southern Star is een zeer fraaie Syngonium. Met haar bijzondere donker groene fluwele blad met licht grijze zilveren streep. 

Syngonium Southern Star is bijna niet te verkrijgen in de handel ze wordt  geleverd als opgepotte plugplant met korte wortels. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is verschillend planten kunnen onderling verschillen van elkaar.

Na aankomst mag u de Syngonium Southern Star geduurden 2 maanden niet verpotten. Verpotten in dit stadium geeft wortel schade, de plant kan dit mogelijk niet overleven.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Syngonium Syngonium Southern Starr :

De Syngonium Southern Star houdt van regelmatig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet nat aanvoelt.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant gaan verrotten. 

De Syngonium Southern Star" is niet veeleisend aan zijn standplaats, zolang hij maar niet in de zon wordt geplaatst.

Syngonium kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Syngonium  is gevoelig voor teveel water.