Geen producten (0)
Geen producten (0)

Syngonium "Super Pink" 

€ 49,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8146
Omschrijving

Syngonium "Super Pink" 

Blad: Bladeren behalen een lengte van 25 tot 35 cm

Hoogte: Tot 100 - 120 cm.

Opmerkingen: Syngonium "Super Pink" is een zeer zeldzame Syngonium die vrijwel niet wordt aangeboden, ze heeft betoverende roze generfde bladeren en is een van de mooiste Syngonium in zijn soort

Syngonium "Super Pink" wordt verstuurd als een gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Na aankomst heeft de plant een rust periode nodig van minimaal 2 maanden. De aarde moet vochtig blijven en mag beslist niet uitdrogen. De plant mag deze periode niet worden verpot in een andere pot of grondmengsel.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen, wij gebruiken biologische bestrijding doormiddel van nuttige insecten die de schadelijke uitschakelen. Ondank het zorgvuldig controleren kan er een insect meereizen in de verpakking, deze zijn volkomen onschadelijk en dragen bij aan een beter en gezond milieu. Wij verpakken onze planten uitsluitend in gerecycled papier en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Hoogte: 40 tot 100 cm.

Opmerkingen:Syngonium "Super Pink" is een zeer fraaie Syngonium. Met haar bijzondere blad. 

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Syngonium "Super Pink" :

De Syngonium "Super Pink houdt van regelmatig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet nat aanvoelt.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant gaan verrotten. 

De Syngonium "Super Pink" is niet veeleisend aan zijn standplaats, zolang hij maar niet in de zon wordt geplaatst.

Syngonium kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Syngonium  is gevoelig voor teveel water.

Syngonium "Super Pink" is speciaal uit gekozen voor Nelumbogarden.