Geen producten (0)
Geen producten (0)

Pilea Involucrata "Moon Valley"

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8040
Omschrijving

Pilea Involucrata "Moon Valley"

Blad: Bladeren behalen een lengte van 5 tot 10 cm

Hoogte: Tot 40  - 60 cm.

Opmerkingen: Pilea Involucrata "Moon Valley" is een zeer fraaie Pilea die bijna niet te verkrijgen is. 

Pilea Involucrata "Moon Valley" wordt verstuurd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Pilea Involucrata "Moon Valley" :

De Pilea gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Pilea Involucrata "Moon Valley" is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet in het zonlicht wordt geplaatst. Pilea kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Pilea kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Pilea Involucrata "Moon Valley" kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Pilea Involucrata "Moon Valley  groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Pilea Involucrata "Moon Valley" is gevoelig voor teveel water. Als u Pilea bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Pilea Involucrata "Moon Valley is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs