Geen producten (0)
Geen producten (0)

Epipremnum Pinnatum 

€ 8,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8039
Omschrijving

Epipremnum Pinnatum 

Blad: Bladeren behalen een lengte van 10 tot 14 cm

Hoogte: Tot 100 - 120 cm. (Klimplant)

Opmerkingen:Epipremnum Pinnatum is een zeer fraaie Epipremnum.  Epipremnum Pinnatum is een zeer gewild soort en bijna niet verkrijgbaar. Ze heeft prachtig Donker groene bladeren die op latere leeftijd gaan veranderen.

Epipremnum wordt verstuurd als volledig gewortelde en grote planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. 

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Epipremnum Pinnatum :

Epipremnum komt voornamelijk voor in  regenwouden. Epipremnum zijn  klimplanten,  je ziet ze in de regenwouden dus overal klimmend langs bomen en rotsen.

DeEpipremnum Pinnatum gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Epipremnum Pinnatum  is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Monstera kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Epipremnum kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Epipremnum Pinnatum  kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Epipremnum is een sterke groeier, net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Epipremnum is gevoelig voor teveel water. Als u Epipremnum bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.

Epipremnum Pinnatum is speciaal uitegekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger waterlelies, lotus en bijzondere planten.