Geen producten (0)
Geen producten (0)

Dischidia Nummularifolia

€ 29,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8037
Omschrijving

Dischidia Nummularifolia 

Blad: Bladeren behalen een lengte van 0.3 tot 0.6 cm

Opmerkingen: Dischidia Nummularifolia is een zeer fraaie Dischidia. Ze heeft prachtige bladeren. Een lust voor het oog. 

Deze Dischidia Nummularifolia wordt gegroeid op hout geleverd zoals afgebeeld op de foto. Iedere plant is verschillend / planten kunnen onderling verschillen van elkaar. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen, wij gebruiken biologische bestrijding doormiddel van nuttige insecten die de schadelijke uitschakelen. Ondank het zorgvuldig controleren kan er een insect meereizen in de verpakking, deze zijn volkomen onschadelijk en dragen bij aan een beter en gezond milieu. Wij verpakken onze planten uitsluitend in gerecycled materiaal en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Wij verpakken uw Dischidia Nummularifolia zeer zorgvuldig. Het is echter altijd mogelijk dat er een takje kan afbreken, deze schade valt niet onder de garantie.

Verzorging Dischidia Nummularifolia  :

De Dischidia Nummularifolia houdt van weinig water. De Dischidia is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Dischidia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Dischidia Nummularifolia kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Dischidia Nummularifolia is gevoelig voor teveel water. Als uw Dischidia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Dischidia Nummularifolia is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.