Geen producten (0)
Geen producten (0)

Syngonium Macrophyllum "Frosted Heart"

€ 24,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG498
Omschrijving

Syngonium Macrophyllum "Frosted Heart"

Blad: Bladeren behalen een lengte van 12 tot 15 cm

Hoogte: 30 - 40 cm.

Opmerkingen: Syngonium Macrophyllum "Frosted Heart" is een zeer fraaie Syngonium. ze heeft prachtige Mosgroene bladeren met vlekken en strepen. Een lust voor het oog.

Syngonium Macrophyllum wordt vanaf half April verstuurd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Syngonium Macrophyllum :

De Syngonium Macrophyllum "Frosted Heart"  gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Syngonium Macrophyllum is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Syngonium Macrophyllum "Frosted Heart" kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Syngonium Macrophyllum "Frosted Heart" kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Syngonium Macrophyllum is gevoelig voor teveel water. Als u Syngonium Macrophyllum  bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Syngonium Macrophyllum "Frosted Heart"  is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.