Geen producten (0)
Geen producten (0)

Euphorbia lactea cristata

€ 26,95 € 18,87 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG7906
Omschrijving

Euphorbia lactea cristata

Hoogte: Tot aan 30 cm. 

Opmerkingen: Euphorbia lactea cristata is een zeer bijzondere Euphorbia. Ze heeft een zeer fraaie blad en een wel heel bijzondere groeivorm. Euphorbia lactea cristata worden als gewortelde planten gekweekt uit stek materiaal geleverd, zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Planten hebben allemaal dezelfde potmaat maar kunnen onderling verschillen, iedere plant is uniek. Na aankoop van deze plant adviseren wij niet om de plant te verpotten in een ander grondmengsel. 

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Euphorbia lactea cristata :

De Euphorbia lactea cristata houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Euphorbia lactea cristata is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Euphorbia lactea cristata kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Euphorbia lactea cristata kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte cactus bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Euphorbia lactea cristata  is gevoelig voor teveel water. Als uw Euphorbia lactea cristata bruine verkleuring krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. U kunt bruine delen nadat ze zijn ingedroogd voorzichtig verwijderen.

Euphorbia lactea cristata is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.