Geen producten (0)
Geen producten (0)

Zantedeschia "Frozen Queen"

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG496
Omschrijving

Zantedeschia "Frozen Queen"

Blad: Bladeren behalen een lengte van 25 tot 35 cm

Hoogte: 40 - 60 cm.

Opmerkingen: Zantedeschia "Frozen Queen" is een zeer fraaie Calla. ze heeft prachtige roze bloemen en bijna doorschijnende variegata bladeren met vlekken en strepen. Een lust voor het oog.

Zandtedeschia's  worden verstuurd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Zantedeschia "Frozen Queen" :

De Zantedeschia  gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Zantedeschia is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Zantedeschia "Frozen Queen" kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Zantedeschia kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Zantedeschia  is gevoelig voor teveel water. Als u Zantedeschia  bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Zantedeschia "Frozen Queen" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.

Ook interessant