Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hoya Australis Lisa

€ 16,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG7893
Omschrijving

Hoya Australis Lisa

Hoogte: 50  tot aan  70 cm. (klimplant) 

Opmerkingen: Hoya Australis Lisa is een zeer fraaie en bijzondere Hoya. Ze heeft prachtige bladeren. Deze Hoya wordt verkocht als een gewortelde plant in pot. Wij adviseren de plant niet te verpotten en minimaal drie maanden in de pot te laten staan.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.
Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Hoya Australis Lisa :

De Hoya Australis Lisa houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet versteend en licht vochtig blijft. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

Hoya Australis Lisa kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Hoya Australis Lisa is gevoelig voor teveel water. Als uw Hoya bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Hoya Australis Lisa is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.