Geen producten (0)
Geen producten (0)

Aglaonema Pictum Tricolor 12

€ 99,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG7687
Omschrijving

Aglaonema Pictum Tricolor 12

Deze Aglaonema Pictum Tricolor heeft een uniek nummer, de plant op de foto is ook de plant die u koopt.

ATTENTIE: Aglaonema Pictum Tricolor is alleen geschikt voor de planten liefhebber met veel ervaring, deze soort vergt een speciaal onderhoud, de aankoop en verzending van een Aglaonema Pictum Tricolor is geheel op eigen risico. Na aankomst mag de plant niet uit de aarde worden gehaald, de plant zal dat niet overleven doordat zijn  wortels zullen afbreken. Verpotten kan na 3 maanden na ontvangst van de plant.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 25 tot 35 cm

Hoogte: 40 - 60 cm.

Opmerkingen: Aglaonema Pictum Tricolor is een zeer fraaie Aglaonema, ze heeft prachtige groene bladeren. Aglaonema Pictum Tricolor is een van de zeldzaamste Aglaonema soorten die in de handel te vinden is. Deze Aglaonema Pictum Tricolor wordt verstuurd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Verzorging Aglaonema Pictum Tricolor :

Het is zeer belangrijk de plant bij aankomst niet uit de pot te halen en hier zeker drie maanden mee te wachten. Al onze planten worden in hun eigen gemixte aatrde aangeboden. Deze gevoelige planten verpotten bij aankomst betekend extra stress en is er een kans dat die deze stress niet overleeft.

Zet de pictum niet in de volle zon. Een fijne lichte schaduw plek voldoet. Warmte en een hogere luchtvochtigheid zijn onderdeel van zijn land van herkomst, en dit vindt de pictum fijn. Geef de plant bij aankomst een rustige, lichte plek, niet teveel water, en laat hem rustig acclimatiseren voor het beste resultaat.

Aglaonema groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen, wij gebruiken biologische bestrijding doormiddel van nuttige insecten die de schadelijke uitschakelen. Ondanks het zorgvuldig controleren kan er een insect meereizen in de verpakking, deze zijn volkomen onschadelijk en dragen bij aan een beter en gezond milieu. Wij verpakken onze planten uitsluitend in gerecycled ,ateriaal en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.