Geen producten (0)
Geen producten (0)

Philodendron Painted Lady, Babyplant

€ 6,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG7602
Omschrijving

BABYPLANTEN KUNNEN NIET IN COMBINATIE WORDEN GEKOCHT MET PLANTEN IN POT. BABYPLANTEN WORDEN BINNEN 5 WERKDAGEN VERZONDEN EN VALLEN BUITEN HET LEVERSCHEMA ZOALS STAAT AANGEGEVEN OP DE HOMEPAGE. BABYPLANTEN WORDEN SLECHTS TIJDELIJK EN BEPERKT AANGEBODEN.

Philodendron Painted Lady


Blad: Bladeren behalen een lengte van 25 tot 35 cm
Hoogte: Tot 100 - 120 cm.

Opmerkingen: Philodendron Billietiae is een zeer fraaie Philodendron,Philodendron Painted Lady is een zeer fraaie Philodendron, ze heeft prachtige bladeren die gemarmerd lijken. Philodendron wordt verstuurd als babyplant zoals afgebeeld op de foto. 

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen, wij gebruiken biologische bestrijding doormiddel van nuttige insecten die de schadelijke uitschakelen. Ondank het zorgvuldig controleren kan er een insect meereizen in de verpakking, deze zijn volkomen onschadelijk en dragen bij aan een beter en gezond milieu. Wij verpakken onze planten uitsluitend in gerecycled materiaal en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging :

Philodendron komt voornamelijk voor in de regenwouden van Zuid-Amerika. Philodendron's zijn  klimplanten,  je ziet ze in de regenwouden dus overal klimmend langs bomen en rotsen.

De Philodendron Billietiae gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Philodendron is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Philodendron kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Philodendron kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Philodendron Billietiae kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Philodendron groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

DePhilodendron Billietiae is gevoelig voor teveel water. Als uw Philodendron bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Philodendron Billietiae is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger waterlelies en bijzondere planten.