Geen producten (0)
Geen producten (0)

Philodendron Pink Princess Baby Plant

€ 6,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG7593
Omschrijving

BABYPLANTEN KUNNEN NIET IN COMBINATIE WORDEN GEKOCHT MET PLANTEN IN POT. BABYPLANTEN WORDEN BINNEN 5 WERKDAGEN VERZONDEN EN VALLEN BUITEN HET LEVERSCHEMA ZOALS STAAT AANGEGEVEN OP DE HOMEPAGE. BABYPLANTEN WORDEN SLECHTS TIJDELIJK EN BEPERKT AANGEBODEN.

Philodendron Pink Princess babyplant

Philodendron Pink Princess plug plantjes verschillen onderling in roze vlekken en strepen.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 25 tot 35 cm. Ieder blad is steeds verschillend gekleurd.

Hoogte: Philodendron Pink Princess  is een klimplant en bereikt een hoogte tot wel 120 cm.

Opmerkingen: Philodendron Pink Princess is een zeer fraaie Philodendron, ze heeft prachtige donker groene tot bordeaux rode bladeren. Haar bladeren krijgen steeds roze vlekken. Naarmate de plant ouder wordt komen er steeds meer roze vlakken in haar blad. 

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden en drukte afwijken. Wij verzenden onze planten indien nodig met een heat-pack

Verzorging Philodendron Pink Princess:

Philodendron komt voornamelijk voor in de regenwouden van Zuid-Amerika. Philodendron's zijn  klimplanten,  je ziet ze in de regenwouden dus overal klimmend langs bomen en rotsen.

De Philodendron Pink Princess gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Philodendron is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Philodendron kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Philodendron kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Philodendron Pink Princess kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

DePhilodendron "Pink Princess" groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Philodendron "Pink Princess" is gevoelig voor teveel water. Als uw Philodendron bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.

Philodendron Pink Princess is speciaal uitgekozen door Matthijs Hazeleger voor Nelumbogarden speciale planten.