Geen producten (0)
Geen producten (0)

Rhaphidophora Pinnata

€ 89,95 € 71,96 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG7591
Omschrijving

Rhaphidophora Pinnata

Rhaphidophora Pinnata wordt verstuurd als gewortelde plant gelijkend op zoals afgebeeld op de foto. Elke plant is uniek/ planten verschillen van elkaar. Rhaphidophora Pinnata is een klimplant.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 20 tot 50 cm

Hoogte: Tot 100 - 120 cm Klimplant

Opmerkingen: Rhaphidophora Pinnata is een zeer fraaie Rhaphidophora die bijna niet te verkrijgen is Rhaphidophora Pinnata heeft prachtig groene bladeren met gaten. Rhaphidophora Pinnata is een klimplant wat tegen een stok bekleed met spagnum of boomschors kan aangroeien. 

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Verzorging Rhaphidophora Pinnata :

Rhaphidophora Pinnata komt voornamelijk voor in de regenwouden. Rhaphidophora zijn klimplanten, je ziet ze in de regenwouden dus overal klimmend langs bomen en rotsen.

De Rhaphidophora Pinnata gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. 

De Rhaphidophora Pinnata is veeleisend aan zijn standplaats. Hij  vraagt een plaats met voldoende daglicht, zon verdraagt deze Rhaphidophora niet. Rhaphidophora Pinnata kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Rhaphidophora Pinnata kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Rhaphidophora is gevoelig voor teveel water. Als uw Rhaphidophora bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Rhaphidophora Pinnata is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs

Ook interessant

€ 5,56 € 6,95
€ 7,96 € 9,95