Geen producten (0)
Geen producten (0)

Spathiphyllum Wallisii Variegata

€ 14,95 € 11,96 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG7582
Omschrijving

Spathiphyllum Wallisii Variegata baby plantje, 12 cm pot

Blad: Bladeren behalen een lengte van 20 tot  40 cm

Hoogte: 40 tot aan  60 cm 

Spathiphyllum Wallisii Variegata is een zeer fraaie Spathiphyllum, die zelden verkrijgbaar is. Ze heeft prachtige groene bladeren met witte strepen en donkergroene brede nerven. Een lust voor het oog. Spathiphyllum Wallisii Variegata wordt  geleverd als opgepot Baby plantje zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een zeer beperkt aantal planten beschikbaar.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen, wij gebruiken biologische bestrijding doormiddel van nuttige insecten die de schadelijke uitschakelen. Ondank het zorgvuldig controleren kan er een insect meereizen in de verpakking, deze zijn volkomen onschadelijk en dragen bij aan een beter en gezond milieu. Wij verpakken onze planten uitsluitend in gerecycled materiaal en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Verzorging Spathiphyllum Wallisii Variegata  :

De Spathiphyllum Wallisii Variegata gebruikt veel water, het is belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Spathiphyllum Variegata "DominoSpathiphyllum Wallisii Variegata" niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Spathiphyllum kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Spathiphyllum Wallisii Variegata kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Spathiphyllum Wallisii Variegata is gevoelig voor natte voeten ( een laagje water in de pot) water. Als uw Spathiphyllum bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij met zijn voeten in het water staat. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Spathiphyllum Wallisii Variegata is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.

Ook interessant

€ 5,56 € 6,95
€ 7,96 € 9,95