Geen producten (0)
Geen producten (0)

Monstera Pinnatipartita XL

€ 98,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG462
Omschrijving

Monstera Pinnatipartita XL

Blad: Bladeren behalen een lengte van 30 tot 60 cm

Hoogte: Tot 100 - 120 cm.

Opmerkingen: Monstera Pinnatipartita is een zeer fraaie Monstera die bijna niet te verkrijgen is. Monstera Pinnatipartita heeft prachtig diep ingesneden bladeren

Monstera worden vanaf half April verstuurd als volledig gewortelde en grote planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. 

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Monstera Pinnatipartita XL :

Monsera komt voornamelijk voor in de regenwouden van Zuid-Amerika. Monstera's zijn  klimplanten,  je ziet ze in de regenwouden dus overal klimmend langs bomen en rotsen.

De Monstera Pinnatipartita gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Monstera Pinnatipartita is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Monstera kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Monstera kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Monstera Pinnatipartita kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Monstera Pinnatipartita is een sterke groeier, net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Monstera is gevoelig voor teveel water. Als u Monstera bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.

Monstera Pinnatipartita XL is speciaal uitegekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger waterlelies, lotus en bijzondere planten.

Ook interessant