Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hoya Caudata Sumatra

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG7553
Omschrijving

Hoya Caudata Sumatra

Blad: Bladeren behalen een lengte van 3 tot 10 cm

Hoogte: 50 tot aan 70 cm. (klimplant) 

Opmerkingen: Hoya Caudata Sumatra is een zeer fraaie Hoya, ze heeft prachtige bladeren. Een lust voor het oog. Deze Hoya wordt verkocht als gewortelde stek plant. Wij adviseren de Hoya Caudata Sumatra na aankomst niet te verpotten en minimaal drie maanden in de pot te laten staan. Deze hoya kan na ontvangst wat blad gaan verliezen ter aanpassing, planten hebben een luchtvochtigheid van 70/80% nodig.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Verzorging Hoya Caudata Sumatra :

De Hoya Caudata Sumatra houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Hoya Caudata Sumatra is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Hoya kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Hoya Caudata Sumatra kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Hoya Caudata Sumatra is gevoelig voor teveel water. Als uw Hoya bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Hoya Caudata Sumatra is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.