Geen producten (0)
Geen producten (0)

Pakket Deal: Syngonium, Southern Star, Batik, Pink Perfection en Purple Beauty

€ 39,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG7497
Omschrijving

Pakket Deals: Syngonium, Southern Star, Batik, Pink Perfection en Purple Beauty

Deze Pakket Deal bevat 4 Syngonium baby planten die nu als pakket voor een zeer voordelige prijs worden aangeboden, deze deal is beperkt verkrijgbaar.

De Syngonium Pakket Deal bestaat uit:

1 x Syngonium Southern Star 
1 x Syngonium Batik 
1 x Syngonium Pink Perfection 
1 x Syngonium Purple Beauty

De Syngonium Pakket Deal wordt geleverd als opgepotte babyplantjes zoals afgebeeld op de foto. Wij adviseren u deze na aankomst niet te verpotten en minimaal een rust periode van twee maanden te geven. Verpotten in dit stadium van de plant kan dodelijk zijn.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen, wij gebruiken biologische bestrijding doormiddel van nuttige insecten die de schadelijke uitschakelen. Ondanks het zorgvuldig controleren kan er een insect meereizen in de verpakking, deze zijn volkomen onschadelijk en dragen bij aan een beter en gezond milieu. Wij verpakken onze planten uitsluitend in gerecycled materiaal en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen, wij gebruiken biologische bestrijding doormiddel van nuttige insecten die de schadelijke uitschakelen. Ondank het zorgvuldig controleren kan er een insect meereizen in de verpakking, deze zijn volkomen onschadelijk en dragen bij aan een beter en gezond milieu. Wij verpakken onze planten uitsluitend in gerecycled papier en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Verzorging Syngonium  :

De Syngonium houdt van regelmatig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet nat aanvoelt.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant gaan verrotten. De Syngonium is niet veeleisend aan zijn standplaats, zolang hij maar niet in de zon wordt geplaatst.

Syngonium kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen.  Syngonium is gevoelig voor teveel water.