Geen producten (0)
Geen producten (0)

Alocasia Infernalis Kapit Black Magic

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG7491
Omschrijving

Alocasia Infernalis Kapit Black Magic 

Blad: Bladeren behalen een lengte van 15 tot 25 cm

Hoogte: 20 tot 40 cm.

Opmerkingen: Alocasia Infernalis Black Magic is een zeer bijzondere Alocasia. Ze heeft prachtige bijna zwarte bladeren. Haar bladeren hebben een mysterieuze parelmoer glans. Dit is de enige Alocasia die zo donker van kleur is. Zeer fraai soort Alocasia die in de handel vrijwel niet wordt aangeboden. Unieke kans om deze aan uw verzameling toe te voegen. 

Alocasia wordt verstuurd als jonge opgepotte plant. er wordt aangeraden de Alocasia Infernalis "Black Magic" niet te verpotten gedurende twee tot drie maanden

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Alocasia Infernalis Kapit Black Magic :

De Alocasia gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Alocasia is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Alocasia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Alocasia kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Alocasia Infernalis "Black Magic" kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Alocasia Infernalis Kapit "Black Magic" groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Alocasia is gevoelig voor teveel water. Als uw Alocasia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Alocasia Infernalis Kapit Black Magic is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs