Geen producten (0)
Geen producten (0)

Amydrium Medium Silver 2

€ 159,50 € 127,60 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG7440
Omschrijving

Amydrium Medium Silver 2

Deze Amydrium Medium Silver heeft een uniek nummer en wordt verkocht als gewortelde plant. De plant op de foto is ook de plant die u koopt.

Wij raden u aan na aankomst van de plant deze zeer zorgvuldig uit te pakken, papier af te rollen en niet van de plant af te trekken. Het aanraken van de bladeren geeft schade en het blad kan dan verkleuren. Bladeren die kunnen ondanks het zorgvuldige inpakken toch enkele schade oplopen, dit valt niet onder de garantie. 

Blad: Bladeren behalen een lengte van 30 tot 50 cm

Hoogte: Tot 40 - 60 cm.

Opmerkingen: Amydrium Medium Silver is een zeer fraaie Amydrium, ze heeft prachtige bladeren. Deze Amydrium Medium Silver wordt verkocht als gewortelde plant.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen, wij gebruiken biologische bestrijding doormiddel van nuttige insecten die de schadelijke uitschakelen. Ondank het zorgvuldig controleren kan er een insect meereizen in de verpakking, deze zijn volkomen onschadelijk en dragen bij aan een beter en gezond milieu. Wij verpakken onze planten uitsluitend in gerecycled materiaal en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken. Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande orders.

Verzorging Amydrium Medium Silver :

Amydrium Medium Silver komt voornamelijk voor in de regenwouden van Azië. Amydrium Medium Silver is een kruip / klimplant,  je ziet ze in de regenwouden dus overal klimmend langs bomen en rotsen.

De Amydrium Medium Silver gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Amydrium is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Amydrium kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Amydrium kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Amydrium Medium Silver kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Amydrium groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De  Amydrium Medium Silver is gevoelig voor teveel water. Als uw Amydrium bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.

Amydrium Medium Silver is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger

Ook interessant

€ 5,56 € 6,95
€ 7,96 € 9,95