Geen producten (0)
Geen producten (0)

Ceropegia Simoneae

€ 18,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG7384
Omschrijving

Ceropegia Simoneae

Blad: Bladeren behalen een lengte van 1 tot 2 cm

Hoogte: 80 tot 120 cm. (Klimplant) 

Opmerkingen: Ceropegia Simoneae is een zeer zeldzame Ceropegia uit Madagaskar die bijna niet wordt aangeboden wordt in de handel.

Een unieke kans om dit bijzondere plantje aan uw collectie toe te voegen, slechts eenmalig beschikbaar.

Ceropegia Simoneae  wordt als geworteld plantje zoals afgebeeld op de foto geleverd. Wij raden aan het plantje het eerste jaar niet te verpotten.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken. Indien nodig verzenden wij uw pakket met een heatpack.

Verzorging Ceropegia Simoneae :

De Ceropegia Simoneae gebruikt in het groeiseizoen veel water, is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. De plant mag niet met zijn voeten in het water staan (natte voeten) dan kan er wortelrot optreden. 

De Ceropegia Simoneae is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Ceropegia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst.  Deze Ceropegia kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Ceropegia Simoneae kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Ceropegia Simoneae, groeit vrij snel, net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in het jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.